about
Pisanje bloga generalno je hrabar pokušaj za nekog ko je imao trojku iz pismenih sastava tokom školovanja, pa je verovatno zato ovo peti pokušaj da pišem isti u poslednje dve godine. Volim da putujem, ko ne voli, i da fotografišem i tako sa svakog putovanja donesem gomilu slika koju bih volela da podelim a da ne preteram na instagramu (ovo ne važi za slike s mora kojima sam plavila pomenutu društvenu mrežu mesec dana, bez pardona), pa eto valja napraviti blog, opet.
Uz slike trudiću se da napišem po koju reč, napišem kakav savet i učim Vas na svojim greškama - tj. da se ne zeznete tamo gde sam ja, ili da sa Vama podelim kakvu mudrost vezanu za putovanja i obilaske.
Poslednjih godina je sve više ljudi koji putuju na daleke destinacije, poput Tajlanda i Indonezije, tako da neka putovanja poput Praga i Rima možda više nisu zanimljiva ali znate kako, i sirotinja što ne ide na Tajland voli da putuje pa eto, biće reči o Evropskim destinacijama koje sam obišla, dok se ne udam za milionera pa odem i ja put Tajlanda ili šta već bude interesantna destnacija kada dođe milioner :D
U naslovu stoji "and some other stuff" jer ću možda nekad želeti da napišem nešto što nema veze sa putovanjem, pod uslovom da jel, ne odustanem od pisanja.
Sve fotografije na blogu su autorske, ukoliko nije naznačeno drugačije, sem onih na kojima sam ja, naravno, tu sam nekog ugnjavila da me slika.No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

© 2019 Traveling turtle tales